All posts by Maike Lundberg

ÅRSMÖTE 2024

SÖNDAGEN DEN 5 MAJ KL 13

INDUSTRIGATAN 33 UPPSALA , MÖTESLOKAL FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN HOS KIKKI

SEDVANLIGA ÅRSMÖTESFÖRHANDLINGAR, BYTESBORD OCH SÅ TAR VI EN TITT PÅ KIKKI ODLINGAR. ANMÄLAN TILL MAIKE SENAST 2 MAJ OM NI VILL NÅGON FÖRTÄRING. maike.lu.ml@gmail.com

HÖSTFEST i Bergianska Trädgården

Söndagen den 3:e september 11-16

Gesneriasterna deltar tillsammans med flera andra trädgårdssällskap runtom i trädgården. Vi kommer att stå bredvid huset ungefär mittemot Victoriahuset.

Är det någon som vill hjälpa till att stå där och också har ett litet överskott av gesneriaceer som ni vill sälja anmäl till Maike maike.lu.ml@gmail.com senast den 31 augusti.

Sinningia leucotricha x piresiana

NORDISKA TRÄDGÅRDAR 2023

Nu är det dags igen för trädgårdsmässan i Älvsjö som äger rum 30 mars- 2 april.

Vi finns i monter A1:21

Vill du vara med och hjälpa till i montern anmäl till Maike maike.lu.ml@gmail.com senast den 18 mars. Vi behöver folk alla 4 dagar. Om du ställer upp en halv eller en hel dag kommer du in gratis på mässan genom FOR:s medarbetatkort.

NORDISKA TRÄDGÅRDAR

Älvsjömässan 31/3-3/4 2022

Medlemmar, vi behöver medhjälpare till vår monter. Hjälp till en dag eller en halv dag och ni får gratis inträde till mässan genom ett FOR-medarbetarkort som gäller alla dagar. Dessutom får ni några sticklingar från vårt utbud som tack för hjälpen och frukt och dricka i montern. Anmäl senast 15 mars om ni vill hjälpa till maike.lu.ml@gmail.com .